>>> ZUR ANMELDUNG

logo musikschule200

logo vosö

Jetzt anmelden!

Willkommen auf unserer Website!

Hier finden Sie alle Informationen über unser schulisches Angebot und unsere Aktivitäten.

Willkommen!

Zeige dich so wie du bist,

und sei so,

wie du dich zeigst.

Mary Ward

Englische Version

Registration PVS St. Pölten

Pre-registration must be made in person at the main office on Tuesdays from 8:30-10:30am (except on school holidays). Appointments are not necessary.
Admission takes places after school enrollment packets have been completed. All registered pupils will be invited to a personal interview and the date and time will be sent to you by mail.

Welcome

PVS Mary Ward is a private Catholic School which follows the traditional beliefs of Mary Ward and the Congregation Jesu (formerly known as the Englische Fräulein), which has been a school for over 300 years in St. Pölten.
Today the school authority is part of the association of order schools in Austria.
We encourage the integral personal development of each student and promote humanity, attentiveness and openness towards questions of belief. Reflection and practice have significant value. Our school has a family atmosphere and promotes personal attention and companionship.

We Offer:

• Consideration of individual talents and interests through pedagogic focus and non-committal additional lessons
  • Performance- and project-oriented education
  • Preparation for higher education
  • Spiritual festivals (annual church celebrations)
  • Social learning, joint group experiences

Cooperation with our Mary Ward after school care center for children Hort

Die Voranmeldung kann nur persönlich in der Direktion erfolgen.
Wir stehen Ihnen jeweils am Dienstag zwischen 8.30 Uhr und 10.30 Uhr zur Verfügung (ausgenommen Ferien). Eine Terminvereinbarung ist nicht notwendig. (Zur Voranmeldung muss man keine Urkunden mitbringen.)

Die Aufnahme erfolgt nach der Schuleinschreibung, zu der alle angemeldeten Kinder eingeladen werden.

Schulgeld im Schuljahr 2017/18: 12 x € 95,40.-

Weitere Beiträge...

1. Kontakt
  2. Weitere Links